Egészségcsomagok – neked, szeretteidnek

Ajándékozd meg rokonaidat, barátaidat, vagy éppen saját magadat bármikor egy kis egészséggel! Tudod, sose késő elkezdeni…

Ha valaki egyáltalán szeretne megmozdulni, bármi is legyen a cél, a rászánt idő, vagy – ismerjük el – a rászánt pénz, mindenre találunk megoldást.

*

“Ép gerinc, szép tartás” otthon végezhető 25 perces gyakorlatsor + 1 magánóra betanítás

Otthon tornázóknak, akiknek nincs ideje (vagy kitartása) járni valahova rendszeresen, de ülőmunkában vagy otthon, kisgyerek nevelésében elgyötört tartásukat, gerincüket szeretnék kicsit karbantartani. A gyakorlatsort egy matracnyi helyen, heti 2-3-szor elvégezve máris sokat tehetünk a panaszok ellen!

A gyakorlatsort kizárólag egy rászánt óra betanítás mellett adom át DVD-n, az egy magánóra alatt pedig részletesen megtanuljuk, megbeszéljük és testre szabjuk a videón található gyakorlatokat. Részletek a csomagról itt.

A csomag (DVD + 1 magánóra) ára: 5.000 Ft

*

Pilates tanfolyam ajándékutalvány

AjándékutalványA Pilates alapozó tanfolyamról szóló ajándékutalvány névre szóló, induló alapozó tanfolyamaim bármelyikére érvényes. Az ajándékutalvánnyal jelentkezők az alapozó csoport feltöltésekor elsőbbséget is fognak élvezni, így biztosan nem maradnak le az indulásról :)

A tanfolyamaimról a részleteket itt találod.

A Pilates alapozó tanfolyam ajándékutalvány ára: 7500 Ft

*

Edzőtermi edzésterv + edzéskövetés

Azoknak, akik szeretnének egy testreszabott edzéstervet, de nincs rá szükségük, hogy minden egyes edzőteremben töltött óra alatt ott álljak mellettük… A felmérés és edzésterv-összeállítás során 2 edzéstervet készítünk, mely általában az első 12-14 edzésre szól, melyeket aztán önállóan véghezvisz a vendég. A letelt alkalmak után újra találkozunk, és frissítjük az edzésterveket a következő etapra, amely általában 6-10 alkalom.

A csomag tartalmazza az első edzésterv felmérését (kb 2 óra edzőteremben), igény esetén az edzésterv első együttes elpróbálását (1. igazi edzésalkalom), az online edzésnapló követését, konzultációt, és 12-14 alkalom után az edzésterv első frissítését (együtt, edzőteremben).

Az edzőtermi edzéstervezésről részleteket itt találsz.

A csomag ára: 12.000 Ft 10.000 Ft

*

10 alkalmas magánedzés csomag

Ha akár egészségi állapotodból kifolyólag, akár lehetetlen időbeosztásod okán, akár motivációhiány miatt szeretnéd, ha minden egyes edzésed a jelenlétemben és segítségemmel történne, akkor tudunk egyéni edzéseket is tartani, melyeken csak te veszel részt, más vendég nincs jelen.

Legyen az saját testsúlyos vagy eszközös kondicionáló edzés, Pilates, kismama Pilates, szépkorúnak prevenciós átmozgató tréning, maximálisan testre szabott órákat kapsz, teljes figyelmem mellett.

A magánedzésekről itt kiindulva olvashatsz bővebben.

A csomag 10 darab, egyenként 60-70 perces órát tartalmaz, melyeket előre egyeztetett napközbeni, délutáni vagy hétvégi időpontban tudunk megtartani.

A csomag ára: 45.000 40.000 Ft

*

Jó hír: már OTP vagy MKB SZÉP Kártyával is fizethetsz. HA BÁRMI KÉRDÉSED VAGY SPECIÁLIS IGÉNYED LENNE, VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT ELÉRHETŐSÉGEIMEN!

Kérlek, itt jelezd, melyik csomag érdekelne, és egyeztetjük a részleteket.

Share