A Pilates alapjai intenzív workshop

Ismerkedj meg 4 órában a Pilates módszerrel! Kezdőknek és újrakezdőknek is ajánlott.

Pilates órát, videókat és DVD-t manapság bárhol találni, és alapvetően nincs is baj azzal, hogy a Pilates ilyen népszerű lett, sőt! Imádom, hiszen sok mindent megtanít a testünkről, különlegesen hatékony módszer, gyönyörű mozgás. Csak pontosan azért, mert ilyen, nagyfokú precizitást igényel, amit sajnos az edzők egy része is elnagyol (főleg, aki alakformáló órát tart Pilates címen, mert az vonzó név), a DVD és a youtube pedig értelemszerűen nem szól vissza, hogy rosszul csinálsz valamit…

Ezért tartok én alapozó Pilates csoportokat azoknak, akik tudnak és szeretnének heti rendszerességgel járva megismerkedni a helyesen kivitelezett, így valóban az épülést szolgáló Pilates módszerrel. Akiknek erre nincs lehetőségük, azoknak most az alapozó Pilates tematikákából összeállítottam egy 4 órás eseményt – ha érdekel, várlak szeretettel!

Kinek ajánlom elsősorban?

  • Aki otthon DVD-ről vagy videóról tornázik, és szeretne biztos lenni az alapokban.
  • Aki máshova jár Pilatesre, és kíváncsi rá, hogy milyen másutt :)
  • Aki annyit hallott a Pilatesről, hogy szeretné már egyszer kipróbálni.

A workshopon 2×1.5 órában megismerkedünk az alapgyakorlatokkal, néhány gyakorlattípussal, a helyes légzéssel, a módszer technikájával. Majd 1 órában “elpróbáljuk” bemutató óra jelleggel az előzőleg átvetteket. Így az esemény összesen 4 óra.

Figyelem! Tömbösítve 4 órában nem tudjuk “hozni” azt az élményt, amikor 4-5 héten keresztül 1-1 órában tanuljuk ugyanezt, folyamatosan ráérezve a mozdulatokra, kialakítva a rutint, élvezni a fejlődést a következő óra óta. Így ha lehetőséged van rá, hogy néhány hét erejéig vállalj 1-1 rendszeres órát, továbbra is inkább alapozó Pilates csoportot ajánlom.

Időpont: hamarosan!
Helyszín: Flow Center, XIII. Tutaj u. 5. (térkép itt)
Részvételi díj: 6.000 Ft / fő

Share