Pilates tanfolyamok

Pilates órát manapság mindenütt találni: fitneszteremben, jógaközpontban, szuterénban meghúzódó edzőtermekben (a szauna melletti kis szobában). A látogatók óráról-órára sétálnak ki és be. Lelkes visszatérő haladók és először megjelent, az “új kapura” gyanakodva pislogó vendégek egy nagy boldog közösségben.

Hát nálam ez nem így van.

Dávid Enikő tanfolyamaiMániám a felelős óratartás, a vendégek egyéni igényeire való minél maximálisabb odafigyelés. A Pilates nem arról szól, hogy “valami majd csak lesz” az első és a hatvanadik perc között. Zárt csoportos Pilates tanfolyamokat tartok, ami azt jelenti, hogy az a csoportnyi ember, aki együttesen indul egy-egy blokkban, együtt tud fejlődni – nem lesznek beeső plusz emberek, különböző szintből eredő eltérések. Az alapozó tanfolyamon a létszámhatárt 12-ben maximalizálom, nem szándékom tömegórát tartani, és a nevemet sem adom olyanhoz. (Aki már járt máshova Pilatesre, azt is kizárólag az alapozó tanfolyamra várom. Ahány oktató, annyi módszer, többféle iskola – mindenki jobban jár, ha “közös nevezőre” kerülünk.)

Ha elsajátítottad az alapokat (…esetleg függővé váltál) és fejlődnél tovább, különböző szintű, de továbbra is zárt csoportok állnak a rendelkezésedre. Ha azt látom, hogy a kezdő neked túl könnyű, úgyis javasolni fogom a haladó csoport kipróbálását; ha pedig te úgy érzed, hogy túl gyorsan haladnak a többiek hozzád képest, választhatod a komótosabb, “light” csoportot.

Tanfolyamaim helyszíne a:
Flow body&mind terem, XIII. Tutaj u. 5. (térkép itt)

Részletes információkat itt találsz:

Alapozó tanfolyam

Kezdő szinten

Haladó szinten

Share