A személyi edzésekről mondták

Nézd csak küldök képet az esküvőről :) jó formában voltam, köszönöm Neked:))))
Jó persze magamnak is köszönhetem, de nagyrészt neked is, a programodnak, a nagyszerű óráidnak és annak hogy motiváltál és rámnéztél és foglalkoztál velem :)

 

Végre kész lett a gardrób és be tudtam pakolni a ruháim. És egy csomó ruhát találtam, amiknek egyrészt nagyon nagyon örültem, de annak még jobban, hogy tulajdonképpen szinte minden régi ruhám jó rám. …nyilván nem fogok hátradőlni, mert tényleg nem szeretnék még egyszer nekifutni ennek, szóval most már figyelni fogok, meg minden, mert így azért könnyebb. És bármennyire is rinyálok, meg lustulok, és kell a noszogatás, azért ha igazán őszinte akarok lenni, from the bottom of my heart, nem volt ez a pár hét annyira megterhelő, és a közérzetem is sokkal jobb a normális kajálástól. És lehet, hogy néha lusta az ember elmenni edzeni, de azért az annyira jó érzés, amikor nyújtózol órán, és érzed, hogy nem csak a karod emeled magasra, hanem tényleg vannak ott izmok, és tényleg nyúlnak, ha még egy millimétert tolod felfelé! :)

Szóval nagyon nagyon köszönök mindent eddig, mert végre először életemben kezdek egy kicsit, csak egy nagyon kicsit elégedett lenni magammal és nélküled tényleg nem ment volna. Még azt is elmesélem, hogy ennek köszönhetően nem csak ebben lettem fegyelmezett, hanem pl. pénzügyekben is (amire eddig képtelen voltam): próbálom ugyanúgy követni, leírni, odafigyelni, beosztani. Nagyon felnőttes dolgok ezek! :)

 Anna, közös projektünk 6. heténél

Share